Ohita navigaatio

PALKKAPÄIVÄ 5.4.2022 klo 17-19 Helsingin senaatintorilla

Tule mukaan pitämään ääntä oikeudenmukaisen palkkauksen puolesta ti 5.4.!
 
OAJ on mukana Jukon ja Jaun tapahtumassa, jossa pidetään ääntä kunta-alan ammattilaisten työn arvosta. Ja siitä, että työn arvon pitää näkyä myös tilillä.
Tapahtuma järjestetään 5.4. klo 17–19 Helsingin senaatintorilla.
Jo yli 12 500 opetusalan ammattilaista on allekirjoittanut yhteisen viestin, jossa puhutaan siitä, että korvaamattomasta työstä on aika saada kunnon korvaus.
Nyt meillä on yhdessä mahdollisuus tuoda samaa viestiä esiin myös yhteisessä tapahtumassa – juuri, kun käydään sopimusneuvotteluja ja maan hallitus kokoontuu kehysriiheen.
Nähdäänhän senaatintorilla?
 
Klikkaa jo mukaan yhteiseen fb-tapahtumaan ja kutsu kollegasi ja kaverisi mukaan! Löydät tapahtuman täältä: https://fb.me/e/5jnTdKPMU
Tapahtumaan on tulossa myös kovan luokan esiintyjiä, ja niistäkin kerrotaan lähempänä fb-tapahtumassa. Tapahtumaa järjestävät neuvottelujärjestöt JUKO ja JAU. OAJ:stä järjestelyissä on mukana viestintäpäällikkö Heikki Pölönen (heikki.polonen@oaj.fi).
Pidetään ylpeästi ääntä ammattimme ja osaamisemme arvon puolesta!

Tapahtumat

Tapahtuma | 15.12.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 7600.