Ohita navigaatio

OAJ:n Uusimaan alueyhdistyksen syyskokous 27.10.2021

Hivenen päälle 50 jäsentä isolta Uudenmaan alueelta saapui sateisena lokakuun iltana Pasilaan Akavatalolle syyskokoukseen. Iloisia kasvoja, naurua ja puheensorinaa oli kuultavissa maittavan buffet-ruokailun lomassa ennen varsinaista kokousta.

Alueyhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Suihkonen toivotti 13 yhdistyksen edustajat tervetulleeksi ja tämän jälkeen Pasi Viherlaakso esitteli jäsenille CitySopparia ja sen monipuolisia tarjouksia.

Ennen varsinaista vuosikokousta pääsimme seuraamaan Sana ja Viiva -performanssia, missä sana muuttui runoksi ja viiva piirsi hetkestä kuvan. Jyrki Lihrin ja Niko Saarisen performanssissa kerätään ensin yleisöltä sanoja ja lauseita runon siemeniksi. Samalla Saarinen piirtää tilanteesta kuvia ja lopulta Lihr valmistaa ”siemenistä” runon. Aivan mahtavaa!

Syyskokouksen puheenjohtajana toimi OAJ:n koulutusjohtaja Heljä Misukka ja sihteerinä alueyhdistyksen sihteeri Janne Louhi. Esityslistalla käsiteltävinä oli sääntömääräiset syyskokousasiat. Toimintasuunnitelmassa teemana vuodelle 2022 on yhteinen opettajuus, alueellinen verkostoituminen ja opettajuuden vetovoima. Keskustelua käytiin työhyvinvoinnista ja siitä, kuinka jäseniä voidaan tukea paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisestikin. Alueyhdistyksen jäsenmaksu päätettiin alentaa 0,00% kalenterivuodeksi 2022 ja suunnitelmissa on jäsenille suunnattuja koulutuksia ja tapahtumia.

Kokouksen yhteydessä jaettiin kaksi pronssista ansiomerkkiä hopeisin lehvin Maria Hormavirralle ja Tuomo Suihkoselle.

Tapahtumat

Tapahtuma | 15.12.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 7600.