Ohita navigaatio

OAJ Uusimaa puheenjohtajaehdokas Tuomo Suihkonen

Tuomo Suihkonen jatkokaudelle OAJ Uusimaan puheenjohtajaksi 2023-24

Olen ehdolla OAJ:n Uudenmaan alueyhdistyksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle. Olen toiminut puheenjohtajana alueyhdistyksessämme viimeiset kaksi kautta 2019-2022. Minulle ovat tärkeitä asioita olleet yhteinen opettajuus, opettajan työn arvostus sekä koulutuksen merkitys yhteiskunnassamme.

Kolme asiaa, joita pidän tärkeinä puheenjohtajan ominaisuuksina.

  1. Edustaa OAJ Uusimaata OAJ:n arvojen ja strategian mukaisesti avoimuutta ja yhteisöllisyyttä rakentaen.
  2. Vastaa viime kädessä alueyhdistyksen toiminnasta ja taloudesta. Työskentelee yhdessä alueyhdistyksen hallituksen, työvaliokunnan, tiimien, työryhmien ja kollegioiden kanssa omien jäsenyhdistystensä ja paikallisten edunvalvojien työsuojeluvaltuutettujen ja luottamusmiesten tukena eri opetusalojen opettajien etua vaalien, jäsenistöä kouluttaen ja toiminnasta ja arvoista viestien.
  3. Verkostoituu alueen kansanedustajiin, OAJ:n johtoon ja toimiston väkeen ja erilaisiin vaikuttajatahoihin.

 

✔ Minä olen toiminut lähes 4 vuotta puheenjohtajana ja edustanut parhaani mukaan Uuttamaata koulutuksen saralla paikallisella, alueellisella ja valtakunnan tasolla.

✔ Olen verkostoitunut laajasti, hoitanut talousasioita tilitoimiston kanssa, johtanut työvaliokuntaa ja hallitusta, joiden kanssa yhdessä olemme kehittäneet toimintaamme mm. luomalla uusia työryhmiä (ammatillinen ja esihenkilötyöryhmä) ja kouluttamalla alueemme jäsenyhdistysten väkeä.

✔ Yhdessä alueasiantuntijan, työvaliokunnan ja hallituksen kanssa olemme käyttäneet paljon energiaamme ja osaamistamme arvostamani opettajan ammatin edunvalvontaan ja paikallisten edunvalvojien työn tukemiseen.

✔ Olen valmis antamaan panokseni myös jatkossa alueyhdistyksen käyttöön yhteistyössä hallituksen ja jäsenyhdistystemme kanssa yhteisen opettajuuden edistämiseksi.

Olet lämpimästi tervetullut  syysvuosikokoukseemme Harjulan koululle 23.11.2022 klo 18.

Tuomo Suihkonen
luokanopettaja ja JUKOn pääluottamusmies, Kerava
OAJ:n Uudenmaan alueyhdistyksen puheenjohtaja 2019-
OAJ:n valtuuston jäsen 2018-

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 7600.